06 - 24 42 19 84 info@studiovrijstaand.nl
Home » Webshop fotografie

Webshop fotografie

Steeds meer particulieren en bedrijven beginnen een webshop. Door het groeiende aantal webshops is het steeds belangrijker om je webshop te onderscheiden van zijn concurrentie. Onderscheiden van de concurrentie kun je bijvoorbeeld doen met goede webshop fotografie. Veel webshops besteden aan de fotografie van de producten in hun webshop, nog niet voldoende aandacht.

Vaak komen productfoto’s bij de leverancier vandaan of worden de foto’s zelf geschoten. Zelf geschoten foto’s ogen vaak al snel minder professioneel dan foto’s die gemaakt zijn aan de hand van professionele webshop fotografie. Het is namelijk belangrijk om gebruik te maken van de juiste achtergronden, de juiste belichting en zeker van de juiste apparatuur. Op deze wijze kun je zorgen dat jouw webshop onderscheidend is vergeleken met die van jouw concurrenten. Het gaat bij webshop fotografie om de beleving van het product.

Bij Studiovrijstaand bieden we verschillende soorten webshop fotografie aan, namelijk:

 

Packshot fotografie

In de meeste gevallen heb je bij webshops te maken met een specifiek product. Met een packshot is het mogelijk om dit product zonder afleiding en op een aantrekkelijke manier te tonen aan jouw bezoekers. Packshot is de meest gebruikte professionele manier van webshop fotografie.

Deze manier van fotograferen kan bij alle soorten producten worden gebruikt. Het maakt dus niet uit of jouw aanbod bestaat uit woonaccessoires, kleding of bijvoorbeeld voedsel.

Bij Studiovrijstaand maken we packshots van alle mogelijke kanten van het product.

 

Lifestyle fotografie

Ook lifestyle fotografie is een goede manier van webshop fotografie om je te onderscheiden van je concurrenten. Vaak noemt men deze manier van fotograferen ook wel reclame fotografie. Voor dit soort webshop fotografie trek je alles uit de kast. Op maat gemaakte decors, passende belichting en zorgvuldige styling.

Lifestyle fotografie is een duurdere manier van presenteren van jouw producten. Voor elk product moet een nieuwe presentatie worden neergezet.

 

Besteed nu jouw webshop fotografie uit aan professionals

Wil jij je onderscheiden ten opzichte van jouw concurrentie? Je producten beter tot zijn recht laten komen voor je potentiele klanten? Kies dan voor de professionele webshop fotografie van Studiovrijstaand. Neem direct contact met ons op! Ook voor eventuele vragen kun je altijd contact met ons opnemen, wij beantwoorden je vragen graag.

Contact opnemen

Stuur ons een mail of bel ons direct. We reageren binnen 24 uur op je mail.

06 24 42 19 84
info@studiovrijstaand.nl

Meer informatie