06 - 24 42 19 84 info@studiovrijstaand.nl
Home » Reclamefotografie

Reclamefotografie

Reclamefotografie is een andere benaming voor lifestyle fotografie. Bij deze vorm van fotograferen is het belangrijk om bij het product een passend decor te realiseren. Samen met de belichting en de styling zal er gezorgd worden voor een compleet concept dat past bij jouw producten.

 

Reclamefotografie is maatwerk

Het juiste decor, de juiste belichting en de juiste styling. Het zal niet vreemd voor je zijn dat we bij reclamefotografie praten over maatwerk. De juiste presentatie van het product is voor reclamefotografie zeer belangrijk. Omdat reclamefotografie maatwerk is kunnen we binnen het concept rekeninghouden met specifieke eisen en wensen.

Het is belangrijk om te zorgen dat de omgeving van de foto exact aansluit op jouw doelgroep. Bij het schieten van de plaatjes houden we niet alleen rekening met de aspecten die van belang zijn bij het fotograferen, maar ook het commerciële aspect verliezen we niet uit het oog. Het doel is tenslotte dat de gemaakte foto’s ook bijdragen aan de omzet van jouw bedrijf.

 

Reclamefotografie op locatie

Reclamefotografie is mogelijk in de studio of op locatie. Met reclamefotografie zit je niet gebonden aan binnenlocaties, ook buitenlocaties kunnen gebruikt worden om reclamefoto’s te maken. Wil je de foto’s toch liever in een studio maken? Geen probleem! Wij kunnen de studio volledig inrichten zoals jij dat wenst. Wil je liever samen even sparren? Samen kijken wat past binnen je budget of past bij de uitstraling van je product? Ook dan denken we graag met je mee.

 

De kosten van reclamefotografie

Reclamefotografie is maatwerk en kan dus uitgevoerd worden tegen een vast tarief per uur. Als je gebruikt maakt van onze diensten dan betaal je 50 euro per uur, exclusief btw. Het is lastig om vooraf een inschatting te maken van de totaalkosten voor de fotografie sessie. Deze zijn namelijk afhankelijk van jouw wensen, je product, de locatie en in sommige gevallen ook van het weer.

 

Vragen of direct een afspraak maken?

Heb je vragen over de mogelijkheden van reclamefotografie? Wij beantwoorden als je vragen graag. Zijn al jouw vragen beantwoord en wil je meteen een afspraak maken om jouw producten te fotograferen? Wij zitten klaar met onze agenda en plannen graag een afspraak met je in.

Contact opnemen

Stuur ons een mail of bel ons direct. We reageren binnen 24 uur op je mail.

06 24 42 19 84
info@studiovrijstaand.nl

Meer informatie